La situació blanc-i-blava

¿Adeu a l’‘RCDE Stadium’? El club negocia el ‘naming right’ del temple periquito

  • L’Espanyol, a Segona: causes, reaccions i conseqüències del descens periquito

  • Chen demana perdó als periquitos: «No hem après dels errors comesos»

¿Adeu a l’‘RCDE Stadium’? El club negocia el ‘naming right’ del temple periquito
1
Es llegeix en minuts
Raúl Paniagua
Raúl Paniagua

Periodista

ver +

Quatre dies després de consumar-se el descens a Segona han tornat els rumors sobre la futura nomenclatura del temple periquito. Segons ha avançat el portal ‘2playbook’, l’entitat blanc-i-blava podria estar a prop de vendre el ‘naming right’ de l’estadi, de manera que una empresa podria canviar el nom de la instal·lació. El club periquito percebria 1 milió d’euros per temporada.

El portal assegura que les negociacions estan molt encarrilades amb l’empresa en qüestió, de la qual no es revela cap detall. Si no es torcen les coses, l’RCDE Stadium tindrà un nom nou la temporada vinent, en la qual el bloc de Luis García jugarà en categoria de plata.

L’estafa de Power8

Les converses s’han desenvolupat durant tot l’any i no sembla que el descens pugui afectar l’acord. Segons ‘2playbook’, només falten alguns serrells perquè el pacte sigui total i es pugui oficialitzar en les setmanes vinents. L’acord suposaria una important injecció econòmica per a una entitat que haurà d’afrontar pèrdues pel descens.

Notícies relacionades

El canvi de nom de l’estadi no és una qüestió nova a la cúpula periquita. Fins ara, l’única experiència similar va resultar negativa. El 2014 l’empresa Power8 es va comprometre a pagar 38 milions anuals a l’Espanyol durant set cursos. Al final, la companyia només va pagar 8,5 milions.

Just un any després de l’acord, el maig del 2015, més de 200 persones de la Xina i Taiwan van denunciar Power8, protagonista d’una estafa piramidal en tota regla. La presumpta empresa proveïdora de tecnologia per a cases d’apostes ‘online’ que va donar nom a l’estadi de Cornellà-el Prat es va esfumar i va deixar així un forat negre en els comptes del club.

Temes:

Chen Yansheng