L’actualitat blanc-i-blava

Melamed: «Ens juguem la vida contra el Barça»

  • La crònica del Sevilla-Espanyol: els periquitos s’enfonsen abans del derbi

  • Brian Oliván: «Ho donarem tot per deixar l’Espanyol a Primera»

Melamed: «Ens juguem la vida contra el Barça»

RCDE

2
Es llegeix en minuts
Raúl Paniagua
Raúl Paniagua

Periodista

ver +

Un dels jugadors a qui millor li ha anat el canvi d’entrenador és a Nico Melamed. Luis García ha trobat l’espai perfecte per al del planter, que es troba a gust en la línia de tres centrecampistes hàbils, al costat de Denis Suárez i Darder. Melamed necessita llibertat de moviments per mostrar la seva millor versió. De la seva inspiració depenen moltes de les opcions ofensives del quadro periquito, que es juga la seva continuïtat a Primera en les cinc últimes jornades.

El pròxim examen arriba aquest diumenge en una cita d’alta tensió contra el Barça. Si ja per si mateix el derbi sempre és un enfrontament marcat en vermell al calendari, el context actual li atorga encara més transcendència. El quadro blaugrana pot cantar la victòria a Cornellà amb un triomf, mentre que l’Espanyol pot posar un peu i mig a Segona si cau derrotat.

Més determinant

«És un duel a vida o mort. Ens juguem la vida», va resumir Melamed aquest dimarts. «Sé el que signifiquen els derbis perquè els he viscut des de petit. El que jugarem el cap de setmana vinent és més determinant de l’habitual pel que tenim en joc. Hem d’anar a buscar la victòria», va afegir el mitjapunta.

El del planter va apuntar que l’equip només ha de concentrar-se en el seu camí i apartar-se de tot el que envolta a una possible celebració del títol del Barça. «Ens centrem en la nostra situació perquè tenim una final. Pensem a treballar cada dia per millorar i arribar al cap de setmana amb la millor preparació per al partit i la motivació que requereix un derbi».

Missatge a l’afició

Notícies relacionades

Melamed va aprofitar per demanar el suport de l’afició blanc-i-blava, que ja es va deixar l’ànima en els últims enfrontaments a casa contra el Cadis i el Getafe. «Vam guanyar l’últim partit a Cornellà, en gran part, gràcies a l’afició. Si es repeteix aquest ambient al nostre estadi, serà molt més fàcil aconseguir un altre triomf», va afirmar.

El mitjapunta de Castelldefels, de 22 anys, es va encarar amb Piqué en el temps afegit de l’últim derbi a Cornellà. Tots dos van ser expulsats poc abans del gol miraculós de Luuk de Jong, que va evitar la derrota blaugrana. Amb el 21 de Dani Jarque a l’esquena, Melamed ha de ser un dels referents de l’equip en un esprint final decisiu per seguir a Primera.

Temes:

Espanyol