La prèvia de l’Elx-Espanyol

Diego Martínez: «Serà un duel complex, però jo només penso a guanyar el següent partit»

L’Espanyol juga aquest diumenge davant l’Elx amb la necessitat de puntuar i amb una defensa de circumstàncies

Diego Martínez: «Serà un duel complex, però jo només penso a guanyar el següent partit»

RCD ESPANYOL

2
Es llegeix en minuts

Submergit en una de les seves recurrents crisis, després d’haver baixat l’eufòria de principi d’any, desencadenada després de l’empat de l’Espanyol al Camp Nou, i després d’una revolta de fitxatges al mercat hivernal, el conjunt blanc-i-blau viatja a Elx per enfrontar-se a un equip que sembla tenir ja part del cos a Segona Divisió, sense capacitat de reacció i que sembla un bon candidat perquè l’equip català redreci el rumb i s’aparti dels llocs negres del descens.

En els últims tres partits el conjunt de Diego Martínez només ha sumat un punt, en l’empat contra Osasuna, i ha perdut a Almeria i al seu estadi contra la Reial Societat. Són prou raons per considerar imprescindible puntuar davant l’Elx.

I, no obstant, els problemes blanc-i-blaus comencen a la defensa amb Fernando Calero, lesionat, i Leandro Cabrera, sancionat. A aquestes dues baixes s’uneix la gairebé probable baixa del mexicà César Montes. D’aquesta manera s’obre la porta de la titularitat a Sergi Gómez, com a únic central que li queda a l’equip.

Si a més s’afronta el partit de nou sense Joselu, les aparents bones sensacions disminueixen. «No és una final, però no ens carregarem més pedres a la motxilla. Em sento molt orgullós d’aquest equip i de la manera amb què afronta les adversitats. Mirarem de trobar la nostra millor versió durant els 90 minuts perquè confiem en el que estem fent», va afirmar aquest dissabte el tècnic blanc-i-blau.

I va afegir: «Serà un partit de dos conjunts que volen guanyar i s’hi deixaran l’ànima. Tenim clar que serà un duel complicat en el qual l’equip que tingui més capacitat per resistir i trobar els seus millors moments s’emportarà el partit. Nosaltres no mirem més enllà del següent partit. Sabem que serà un partit complex». Una derrota complicaria moltíssim la situació a l’Espanyol que, depenent d’altres resultats, entraria a la zona de descens. «Sempre em centro a entrenar i fer tot el possible perquè l’Espanyol creixi. Així serà fins a l’últim dia en què entreni aquest equip. Només penso a guanyar el pròxim partit», va assegurar Diego Martínez amb cert optimisme.

Les probables alineacions

Elx: Edgar Badía; Palacios, Magallán, Roco; Carmona, Mascarell, Gumbau, Fidel, Clerc, Ponce, Lucas Boyé.

Espanyol: Álvaro; Óscar Gil, César Montes, Sergi Gómez, Oliván; Darder, Vini Souza; Aleix Vidal, Melamed, Puado, Braithwaite.

Notícies relacionades

Àrbitre: Del Cerro Grande (madrileny).

Estadi: Martínez Valero (14 hores, Movistar+).