Festa blanc-i-blava

Més de 1.200 periquitos recolzen l’Espanyol en l’entrenament de portes obertes

Més de 1.200 periquitos recolzen l’Espanyol en l’entrenament de portes obertes

RCDE

1
Es llegeix en minuts
Raúl Paniagua
Raúl Paniagua

Periodista

ver +

No va ser la salvatjada de 17.000 seguidors que van recolzar aquesta setmana el Betis en l’entrenament de portes al Villamarín, però l’Espanyol va cobrir aquest dimecres l’aforament de la ciutat esportiva Dani Jarque i va omplir les grades per seguir l’entrenament de portes obertes de l’equip de Diego Martínez, tres dies abans del duel a l’Spotify Camp Nou contra el Barça.

Notícies relacionades

Els jugadors blanc-i-blaus, acostumats a les sessions a porta tancada, van tenir un entrenament matinal especial a Sant Andrià, amb massiva presència dels més petits, que van seguir de prop els seus ídols. Els jugadors també es van abocar amb els seus seguidors i no van dubtar a firmar autògrafs i fer-se fotos amb ells, començant per César Montes, el primer fitxatge hivernal i l’últim a arribar a la plantilla. Aquest dijous serà presentat a l’RCDE Stadium.

Socis infantils

L’Espanyol ja va protagonitzar un multitudinari entrenament obert per als socis l’1 de novembre. En aquesta ocasió, el club va voler tenir un detall amb els més petits de la casa, tenint en compte que els nens estan de vacances. Cada soci infantil hi podia venir amb dos acompanyants omplint un formulari. La iniciativa, una vegada més, ha sigut un èxit.