Els horts urbans, una oportunitat magnífica per reforçar el vincle amb els nostres fills

COMPO anima tots els pares i mares a generar nous hàbits sostenibles a la seva llar

Els horts urbans, una oportunitat magnífica per reforçar el vincle amb els nostres fills
1
Es llegeix en minuts

La companyia afirma que accions com tenir cura d’un petit hort urbà amb els nostres fills o conrear algunes llavors en un test, desperten l’interès dels infants vers el consum de fruites i verdures, i, alhora, reforcen el vincle afectiu. El fet de transmetre als nens la passió pel conreu produeix grans beneficis en la seva salut física i mental.

Seguint aquesta línia, COMPO va crear el 2021 el projecte social “Els Nostres Horts” amb la finalitat de donar suport als espais de conreu de les ciutats i les escoles. Segons la companyia, aquesta iniciativa ha atret un gran nombre de col·legis i instituts que ja tenen el seu propi hort urbà, i fan servir aquests espais per conrear amb els alumnes i promoure el contacte amb la natura més enllà de les aules. De la mateixa manera, els més petits s'engresquen a crear aquests espais a casa amb les seves famílies.

Notícies relacionades

A més d'aquesta tendència vers l'autoconreu, des de COMPO també han advertit que les famílies cada cop es preocupen més per consumir productes ecològics en tots els àmbits. Per aquest motiu, la gamma de productes COMPO BIO està especialitzada en solucions biològiques per a la cura del jardí. COMPO BIO està concebuda perquè les famílies aficionades a la jardineria i l'horticultura hi puguin trobar tot allò que calgui per mantenir l'hort: substrats, productes per a la cura de les plantes i també per protegir-les de plagues i malalties.

Com afirmen des de la marca, “tant hi fa si tens un balcó, una terrassa o un gran jardí, tots podem dedicar un espai de la nostra llar a conrear fruites i verdures, així aconseguirem que els nostres plats encara siguin més deliciosos, saludables i saborosos. I vosaltres, família, us animeu a crear el vostre propi hort amb l'ajuda de COMPO?