ENTREVISTA

Luis de Andrés: “Tai Spa Massage Barcelona. Un racó de Tailàndia al centre de Barcelona”

Entrevista al gerent de Thai Spa Massage Barcelona

Luis de Andrés: “Tai Spa Massage Barcelona. Un racó de Tailàndia al centre de Barcelona”
4
Es llegeix en minuts

Perfilat com un petit racó de Tailàndia al centre de Barcelona, Thai Spa Massage acosta la cultura i els tractaments corporals, facials i massatges tailandesos a la capital catalana des de les seves instal·lacions a qualsevol dels seus dos centres

-Quan es va engegar Thai Spa Massage?

El primer centre el vam obrir el febrer del 2018 al Passeig de Gràcia 100, i ara fa un any que hem obert el segon, a l'interior d'alura, el primer centre urbà de Barcelona especialitzat exclusivament en serveis de bellesa i benestar d'alta qualitat, al carrer Joan Güell 236, al costat de El Corte Inglés de Diagonal.

-Com va sorgir la idea de crear un centre d’aquest tipus?

Sempre m'ha agradat la cultura i tradició tailandesa, així com els seus massatges i tractaments, i he visitat aquest país diverses vegades. Vaig pensar que seria una bona oportunitat per als barcelonins, i els turistes que visiten la nostra ciutat, el poder conèixer els avantatges i els beneficis dels massatges tailandesos podent gaudir-ne sense sortir de Barcelona i com si fossin a Tailàndia.

“A Thai Spa Massage és possible conèixer els avantatges i els beneficis dels massatges tailandesos i gaudir-ne sense sortir de Barcelona com si fossin a Tailàndia”

-Què diferencia el massatge Thai d'altres tipus de tractaments semblants?

L'art del Nuad Thai, o el que és el massatge tradicional tailandès, es practica al llunyà Orient des de fa més de 2.500 anys i el consideren una teràpia mèdica que va molt més enllà d'estirar músculs o alleujar tensions; també diuen que desbloqueja els fluxos vitals i equilibra les energies del cos. És un dels pilars de la medicina tradicional Thai, que va saltar a Occident per tornar al cos la seva harmonia, recuperar l'energia i descarregar les tensions. En definitiva, fer servir la saviesa oriental per suportar l'estrès d'occident. De fet, no és gaire conegut que el massatge Thai ser declarat Patrimoni Immaterial de la Humanitat per la UNESCO el desembre de 2019.

-Un massatge d'aquest tipus no el pot practicar qualsevol…

No. El massatge tailandès es basa en estiraments de totes les parts del cos, per a la qual cosa la terapeuta utilitza les mans, els colzes, els avantbraços, les cames i, fins i tot, els peus. La clau per a un bon massatge tailandès, per una banda, és que la terapeuta tingui tots els coneixements i experiència necessaris per poder-lo executar correctament, i, per altra banda, que les instal·lacions on es realitza el massatge siguin les adequades.

A Thai Spa Massage, tots els massatges i tractaments els realitzen terapeutes d'origen tailandès amb una formació completa i especialitzada i una àmplia trajectòria i experiència professional als millors SPAs d'Àsia i altres parts del món

Per dissenyar les cabines de massatges ens hem inspirat en la tradició mil·lenària tailandesa, important les lliteres de Tailàndia, i instal·lant uns bambús de banda a banda de la paret de la sala de tractament, perpendicularment a la llitera, perquè la terapeuta pugui pujar sobre la llitera per subjectant-se als bambús i poder fer el massatge usant els peus. Intentem tenir cura de tots els petits detalls, des de la decoració, la llum, la música, l'aroma, els olis essencials… perquè el client se senti com si fos a Tailàndia, però sense sortir de Barcelona.

“El massatge que recomanem als nostres clients és el massatge fusió Thai & Bali, ja que recull el millor dels dos massatges per excel·lència del Sud-est asiàtic”

-Quins altres tractaments es fan a Thai Spa Massage?

Principalment oferim massatges tailandesos i balinesos, encara que també oferim tractaments corporals d´exfoliació Body Scrub, d´hidratació Body Wrap, així com tractaments facials i combinacions de tractaments corporals amb massatges.

El massatge que recomanem als nostres clients és el massatge fusió Thai & Bali, ja que recull el millor dels dos massatges per excel·lència del sud-est asiàtic: els estiraments del massatge tradicional tailandès i la pressió del massatge balinès fins a arribar als músculs i teixits interiors, realitzat amb olis essencials.

-Per a quines persones està indicat el massatge tailandès?

Realment per a tot tipus de persones, tant per a les que tenen algun tipus de contractura o malaltia en alguna part del cos, com per als que necessiten estirar o relaxar els músculs que sempre tenim molt carregats per la feina que exercim diàriament; o simplement pels que volen gaudir d'un bon massatge, tant individualment com en parella. De fet, el 40% dels nostres clients vénen en parella.

Notícies relacionades

-Un massatge és sempre una bona idea per regalar, oi?

Efectivament, i a Thai Spa Massage disposem de targetes o caixes regal que es poden comprar on-line i enviem per e-mail o missatger a qualsevol lloc de Barcelona. Una altra molt bona opció que oferim per regalar és el que anomenem “Experiència Tailandesa”. Aquest pack, que realitzem en col·laboració amb els restaurants Boa-Bao o Kasa Ramen, combina un massatge a Thai Spa Massage amb un sopar o dinar en un d'aquests restaurants asiàtics. La proposta atén la filosofia amb què vam obrir el nostre primer centre de massatges tailandesos: oferir l'experiència de passar “un dia a Tailàndia, sense sortir de Barcelona” en aquest cas, gaudint tant de la gastronomia asiàtica o tailandesa, com dels massatges i tractaments corporals mil·lenaris.

Més informació

www.thaispamassage.es

Passeig de Gracia 100

Alura – C/Joan Güell 236

Temes:

Salut mental