Contingut d'usuari Aquest contingut ha estat redactat per un usuari d'El Periódico i revisat, abans de publicar-se, per la redacció d'El Periódico.

"Si entro a la meva casa, ells em poden denunciar a mi"

Pany peculiar 8 Un candau al pis.

Pany peculiar 8 Un candau al pis. / ANNA MAS

Fa quasi un mes que a l'anar a la casa que tenim a l'Estartit la vaig trobar plena d'ocupes i destrossada per dintre. Immediatament vaig anar a la policia, que va veure les destrosses i, malgrat ser a la tarda, encara en va trobar un dormint i se'l va endur. Van recomanar-nos que sobretot no hi entréssim perquè era perillós, i que fes la denúncia, cosa que de moment no vaig fer perquè malgrat tot vaig sentir pena i creia que si aconseguia parlar amb ells finalment marxarien. Ho vam intentar, inclús vam donar-los algun diner perquè anessin a dormir fora i fins i tot un va donar-nos les gràcies tot dient que marxaria i no tornaria més i que estava a casa perquè estava drogat i tenia por d'anar a casa seva i que el veiessin en aquelles condicions. Però res de res, vaig acabar fent la pertinent denúncia.

Entretots

Publica una carta del lector

Escriu un post per publicar a l'edició impresa i a la web

A l'agent que vaig explicar el fet el primer que va dir-me és si tenien el carnet d'ocupa, cosa que ignorava que existís per complet. Doncs sí senyor, per aconseguir aquest carnet han d'arrencar el pany i col·locar-ne un de seu, i això els converteix en amos de la casa i jo no hi puc entrar. És al·lucinant! Si entro, ells em poden denunciar a mi.

Jo necessito la casa i la cosa va així. El dia del judici no s'hi van presentar, tot i que jo no volia condemnar ningú, només que em deixessin la casa, per la qual cosa la jutgessa va dir-me que havia de fer una prèvia per la via civil acció que ja està en marxa esperant que es resolgui el més aviat possible.

Participacions delslectors

Mésdebats