Contingut d'usuari Aquest contingut ha estat redactat per un usuari d'El Periódico i revisat, abans de publicar-se, per la redacció d'El Periódico.

Rèplica municipal: "Treballem per millorar la regulació semafòrica entre Mallorca i Roger de Flor"

semaforo

semaforo

Benvolgut Marcel, us escrivim en relació amb la vostra carta recentment publicada a EL PERIÓDICO, "Silenci administratiu 18 mesos després de queixar-me pel mal funcionament d'un semàfor", sobre el funcionament d'un semàfor a la cruïlla entre els carrers de Mallorca i de Roger de Flor.

Entretots

Publica una carta del lector

Escriu un post per publicar a l'edició impresa i a la web

En primer lloc, lamentem les molèsties que el funcionament d’aquest semàfor pugui ocasionar. Us informem que l’ ajuntament és conscient de la problemàtica i treballa per millorar la coordinació semafòrica a la zona.

Actualment, la regulació semafòrica d’aquesta cruïlla segueix afectada per les obres de construcció del tramvia, que tenen pendent resoldre una incidència en la seva comunicació amb el Centre de Gestió de la Mobilitat que permetrà corregir aquest desequilibri. Tan aviat aquesta situació se solucioni, els semàfors tornaran a funcionar amb normalitat.

Per últim, lamentem de nou les molèsties i us agraïm les vostres aportacions per tal de continuar millorant la convivència a la nostra ciutat.

Participacions delslectors

Mésdebats