Contingut d'usuari Aquest contingut ha estat redactat per un usuari d'El Periódico i revisat, abans de publicar-se, per la redacció d'El Periódico.

"L'esport base al C.F. Malgrat de Mar: un negoci a costa de les il·lusions dels nostres fills"

ecarrasco17873588 sitges 03 12 2011 crecimiento del futbol base en espa a  sei161006190205

ecarrasco17873588 sitges 03 12 2011 crecimiento del futbol base en espa a sei161006190205 / EDWIN WINKELS

Cadet, segona divisió, grup 1. Un equip de poble, de nois amb il·lusió i de famílies que gaudeixen de l'esport, fent pinya, donant suport als jugadors, entrenaments, desplaçaments, durant 10 mesos, una experiència enriquidora

Entretots

Publica una carta del lector

Escriu un post per publicar a l'edició impresa i a la web

A l'altre costat el club, d'ençà que el primer equip ha pujat a tercera catalana, és una màquina de generar ingressos sense escrúpols i a costa del futbol base. Plantilles de 24 jugadors per un únic equip, quotes anuals de quasi 600 euros en el cas del cadet i de 500 a les altres categories. 

Nens a les banquetes sense possibilitat de jugar, plors, ubicacions a correcuita dels jugadors a altres clubs a una setmana de començar la lliga; en adonar-se de la no viabilitat d'aquestes decisions, convocatòries discriminatòries, injustes, entrenadors sense titular, coordinadors amb sous astronòmics i seriosament incompetents... Resumint, un desgovern que afecta de forma directa a la formació i el creixement dels jugadors, on no es té en compte res més que competitivitat i resultats a base d'un patiment innecessari dels nois

Al capdavant de tot això, una junta que es dedica a donar exemple de la seva gestió, anant als camps i donant un espectacle lamentable amb insults i faltes de respecte a l'àrbitre, amb la sanció pertinent per part de la Federació. 

Aquest és l'ambient que es respira al C.F. Malgrat de Mar. Això és el que viuen els jugadors i les famílies. Això és l'esport base: un negoci a costa de les il·lusions dels nostres fills.

Participacions delslectors

Mésdebats