Contingut d'usuari Aquest contingut ha estat redactat per un usuari d'El Periódico i revisat, abans de publicar-se, per la redacció d'El Periódico.

Carta de una lectora: "Què està passant a Castellar del Vallès?"

Carta de una lectora: "Què està passant a Castellar del Vallès?"

JOSEP GARCIA

L'actual consistori porta molts anys governant amb majoria absoluta. Quan parlem els veïns, tots veiem i comentem el mateix, no entenem què està passant i com és que s’aprofita la precampanya electoral per anunciar una piscina, que el poble fa molts anys que demana.

Entretots

Publica una carta del lector

Escriu un post per publicar a l'edició impresa i a la web

El nostre poble de 24.933 habitants, no té una piscina pública i venim d'estius amb onades de calor molt fortes. Què passa amb els carrers? Què estem fent a les zones escolars? Com és que la comunicació de l'ajuntament al ciutadà no és transparent? La propaganda política és molta i molt difusa, els ciutadans demanen temes concrets i fan preguntes.

I a l'alcalde, si li demanes l'hora, et contesta el temps que fa, no parla clar. Per exemple, un dels problemes socials que estan fragmentant al poble, és què es fa a l'Antiga fàbrica de la Playtex (volen construir uns pisos amb l'Incasòl), l'ajuntament promet que els pisos són pels joves de Castellar, fan unes llistes totalment estadístiques i propagandistes, i si ens documentem veiem que la informació no és certa ni clara, i els veïns tots volem pisos de protecció oficial pels nostres joves a Castellar.

Participacions delslectors

Mésdebats