Contingut d'usuari Aquest contingut ha estat redactat per un usuari d'El Periódico i revisat, abans de publicar-se, per la redacció d'El Periódico.

La natura no ha parat i ens segueix oferint els seus fruits

Aquesta setmana s'han complert els 90 dies en què ens van robar la primavera. Hem anat entrant en aquestes fases que ha decretat el Govern i que fan que, a poc a poc, ens puguem tornar a trobar i relacionar amb familiars, amics, coneguts i saludats, però amb condicions.

Per al nostre caràcter mediterrani és una barrera el no poder estrènyer la mà, abraçar i besar-nos, ja que forma part de la nostra cultura, educació i forma d'expressar la amistat i sentiments cap a les persones que coneixem, apreciem o volem. Es fa molt difícil en aquest moment haver-te d'abstenir i quedar-te a un pas d'expressar el teu afecte i amistat cap a aquesta persona que tens davant. Tot ha canviat en el transcurs de la primavera, durant la qual moltes persones ens hauran deixat per sempre i que a tots ha deixat una profunda petjada.

I mentre els humans estàvem confinats, la primavera no ha parat, els arbres han florit i ofert els seus fruits, els camps de blat estan a punt de la sega i els ceps de les vinyes preparen el raïm que aquest setembre collirem per fer un bon vi i un bon cava amb què esperem brindar tots junts ben aviat.

SANT ESTEVE SESROVIRES

Participacions delslectors

Mésdebats