Contingut d'usuari Aquest contingut ha estat redactat per un usuari d'El Periódico i revisat, abans de publicar-se, per la redacció d'El Periódico.

"Crec que els joves som cada dia més incults, ens manca curiositat i coneixement"

"Crec que els joves som cada dia més incults, ens manca curiositat i coneixement"

Glòria Sánchez - Europa Press - Archivo

Trobo que els darrers anys s’ha produït una gran disminució de l’interès per la cultura general entre els joves. Tinc 16 anys, i aquesta “moda” de ser inculte la pateixo de molt a prop. Afortunadament, sempre hi ha excepcions, però en general sembla ser que el fet de mostrar interès per tot allò que ens envolta tingui connotacions pejoratives.

Entretots

Publica una carta del lector

Escriu un post per publicar a l'edició impresa i a la web

Penso que aquesta manca de curiositat i coneixement és, en part, deguda a l’ús incorrecte que fem de les noves tecnologies i les xarxes socials, on el més important per triomfar són la popularitat i la imatge. El fet de dependre tant de les opinions de la resta fa que concentrem la nostra atenció en objectius que realment no aportaran res al nostre futur.

Tot això pot derivar en un conformisme entre els estudiants, els quals no estan disposats a esforçar-se i creuen que aquest és el camí més fàcil per a poder aconseguir els seus objectius.

Potser no tenir la inquietud d' imaginar-te el teu “jo adult” dificulta molt trobar la motivació necessària. Ens hauríem de fer la següent reflexió: per què una gran part dels joves no li donen la suficient importància a la seva projecció personal, més enllà de superficialitat?

Participacions delslectors

Mésdebats