Contingut d'usuari Aquest contingut ha estat redactat per un usuari d'El Periódico i revisat, abans de publicar-se, per la redacció d'El Periódico.

"És intolerable que unes soldats israelianes es facin un selfi amb les runes de Gaza al darrere"

"És intolerable que unes soldats israelianes es facin un selfi amb les runes de Gaza al darrere"

Tsafrir Abayov / AP

Vergonyosa imatge la d'unes dones soldat israelianes fent-se un 'selfie' amb la destrucció de Gaza com a teló de fons. El pou d'abjecció de l'espècie humana no té fons i aviat es veurà -si no s'ha vist ja- algú posant amb un mort abatut als peus com si fos un lleó caçat a la sabana africana.

Entretots

Publica una carta del lector

Escriu un post per publicar a l'edició impresa i a la web

Que un psicòpata o un terrorista actuï així -o molt pitjor- és acord amb la seva amoralitat malaltissa o amb la seva bogeria fanàtica, però que un soldat o un policia (recordin els casos nord-americans) ens "obsequiïn" amb aquestes conductes absolutament paranoiques, derivades de un odi infinit i atroç, és totalment intolerable i absolutament condemnable.

No podem esperar gaire d'aquest moment històric en què opositors polítics són sistemàticament assassinats (Rússia ); Assange està a punt de ser extradit als EEUU (i podrir-se en una presó) per denunciar tortures i massacres de l'exèrcit nord-americà; o un delirant Netanyahu arrasa Gaza sense miraments, amb la comunitat internacional mirant cap a una altra banda.

"Si el món s'ha tornat boig, que pari un moment que en baixo".

Participacions delslectors

Mésdebats