Contingut d'usuari Aquest contingut ha estat redactat per un usuari d'El Periódico i revisat, abans de publicar-se, per la redacció d'El Periódico.

"El meu reconeixement per tots aquells herois anònims allunyats de la fama"

'Superwomans' i 'Supermans' que concilien amb solvència l'èxit domèstic, familiar, professional i social. Avis abnegats que, després d'una vida plena de lluites i sacrificis, es dediquen en cos i anima a la cura dels seus nets. Pencaires sense gaire reconeixement que es deixen la pell en favor del benestar del proïsme.

Entretots

Publica una carta del lector

Escriu un post per publicar a l'edició impresa i a la web

Voluntaris molt voluntariosos que esmercen el seu poc temps lliure a millorar el món en lloc de contemplar-lo de braços plegats. Joves i no tan joves en precarietat que desafien els prejudicis i es busquen la vida, sense defallir, una vida que sovint els gira l'esquena. Ciutadans reivindicatius que protagonitzen la millor notícia: revelar-se davant la justícia...

A tots ells, i molts d'altres, herois anònims allunyats dels focus mediàtics, el meu reconeixement més sincer. Amb vosaltres, la utopia d'un món ideal és cada vegada més a prop.

Participacions delslectors

Mésdebats