Contingut d'usuari Aquest contingut ha estat redactat per un usuari d'El Periódico i revisat, abans de publicar-se, per la redacció d'El Periódico.

Gràcies a 'Nit de poetes'

El passat 14 de setembre vaig assistir al 25è aniversari de 'Nit de Poetes', una trobada encisadora a Girona que s’ha vingut celebrant en diferents indrets i que enguany va tenir lloc una altra vegada al captivador Pati de les Magnòlies, dins de l’antic Hospital de Santa Caterina, al bell mig de la ciutat.

Entretots

Publica una carta del lector

Escriu un post per publicar a l'edició impresa i a la web

Molta gent gran i també molta gent jove, poetes i persones sensibles a les lletres, d’ara i de sempre. Des de joves estudiants que havien estat guardonats als darrers Jocs florals de Girona fins a autors consagrats, com Federico García Lorca i molts altres més, d’avui. Tenim molt poesia al nostre petit país!

I després, un espectacle literari i musical amb la intervenció brillant de més de 30 nois i noies. De debò, val la pena viure-ho, viure-ho. El bo i millor de Ruyra, Maragall, Víctor Català, Miquel de Palol i tants d’altres, menys coneguts de la gent poc entesa. Paraula i música, llum i estètica, emocions.

M’ha impactat molt, novament. De debò que gràcies a actes com aquest, te n'adonae que sí hi ha esperança. Gràcies a 'Nit de Poetes' i als bons Amics de la UNESCO de Girona.

Participacions delslectors

Mésdebats