Contingut d'usuari Aquest contingut ha estat redactat per un usuari d'El Periódico i revisat, abans de publicar-se, per la redacció d'El Periódico.

"Encoratjo als que tinguin una il·lusió per complir que la facin realitat"

"Encoratjo als que tinguin una il·lusió per complir que la facin realitat"

FC Barcelona

Des de fa molt de temps, quan jugava a futbol sala amb els meus amics en tornejos de diferents gimnasos de Barcelona com l’Aiguajoc o el Rocafort, vaig començar a tenir les ganes i la il·lusió de poder ser entrenador algun dia, o si no arribava a ser-ho, almenys tenir el carnet per poder-ho ser.

Entretots

Publica una carta del lector

Escriu un post per publicar a l'edició impresa i a la web

Durant molt de temps vaig mirar diferents opcions per poder-me apuntar a algun curs d’entrenador però m’era impossible pel tema laboral, no podia quadrar mai horaris. Molts anys després, se m’ha obert l’oportunitat per poder-ho realitzar de manera 'online' i així poder combinar-ho amb la jornada laboral. Potser no arribaré a entrenar mai cap equip, ja sigui de petits o de més grans, masculí o femení, però almenys hauré realitzat una il·lusió pendent que tenia des de fa anys.

Amb tot això, m’agradaria donar una empenta a totes aquelles persones que tenen il·lusions per realitzar, siguin grans o petites, ja que, per exemple, estudiar per ser entrenador de futbol sala no és un fet súper important però sí que ho és internament per a mi i per la meva auto-realització. Totes aquelles persones que tingueu una il·lusió, gran o petita, si us és possible, realitzeu-la, us sentireu molt millor i haureu acomplert una acció que sempre heu desitjat fer.

Participacions delslectors

Mésdebats