Contingut d'usuari Aquest contingut ha estat redactat per un usuari d'El Periódico i revisat, abans de publicar-se, per la redacció d'El Periódico.

El Parc Art de Cassà de la Selva, un museu a l'aire lliure

HERNANI.Unas 20.000 personas han visitado el museo Chillida, instalado en el caserío Zabalaga de Hernani (Guipúzcoa), durante los escasos tres meses transcurridos desde que se abrió al público,lo que ha superado las mejores expectativas de sus propietarios,la familia del prestigioso escultor donostiarra.EFE/Juan Herrero.

HERNANI.Unas 20.000 personas han visitado el museo Chillida, instalado en el caserío Zabalaga de Hernani (Guipúzcoa), durante los escasos tres meses transcurridos desde que se abrió al público,lo que ha superado las mejores expectativas de sus propietarios,la familia del prestigioso escultor donostiarra.EFE/Juan Herrero. / JUAN HERRERO (EFE.)

A altres països, els museus d'escultura a l'aire lliure són habituals. A Catalunya en tenim un a Cassà de la Selva.

Entretots

Publica una carta del lector

Escriu un post per publicar a l'edició impresa i a la web

El Parc Art té més de tres-centes escultures contemporànies d'autors reconeguts. Gràcies a una visita concertada prèviament per telèfon, es pot visitar fàcilment, ja que està indicat a l'entrada de la localitat.

Les escultures d'artistes com Domènec Fita, Xavier Corberó, Francesc Torres Monsó, Pia Crozet i molts d'altres, així com del mateix creador del parc, Jaume Roser i la seva filla, Anna Roser, estan integrades dins del parc amb petits estancs i una zona per a ocells. Les peces més petites són també a l'aire lliure, arrecerades en zones laberíntiques com si fos un jardí clàssic.

L'any passat, Parc Art va celebrar el quinzè aniversari. El temps i la mateixa natura han fet que les escultures agafessin la pàtina que permet gaudir-les en un lloc on ja pertanyen. En cada visita hi pots descobrir alguna peça nova, sigui perquè s'ha incorporat a la col·lecció o perquè no t'hi vas fixar prou en les altres anteriors.

Participacions delslectors

Mésdebats