Contingut d'usuari Aquest contingut ha estat redactat per un usuari d'El Periódico i revisat, abans de publicar-se, per la redacció d'El Periódico.

"Coincideixo amb l'article d'Imma Sust: els fills no són una propietat dels pares"

zentauroepp4263515 barcelona 22 03 2006   sociedad  reportaje sobre escuelas qu170730010645

zentauroepp4263515 barcelona 22 03 2006 sociedad reportaje sobre escuelas qu170730010645 / DANNY CAMINAL

Estic llegint l'article d'Imma Sust 'Educar no és controlar' publicat a EL PERIÓDICO i el trobo molt interessant. Diu tres coses que vull ressaltar. La primera, que els fills no són una propietat dels pares. La segona, que l'educació pública és obligatòria. I l'última que si els pares es passen controlant, els fills acaben mentint.

Dit això, vull afegir alguna cosa sobre el concepte de propietat. La idea de propietat ha canviat i encara hauria de canviar més. Parlo en general: els fills no són del tot propietat dels pares, ja que els fills tenen drets. La idea de propietat té límits.

Ja no es pot dir "la maté porque era mía" ni "fora d'aquest pis, que jo sóc el propietari", ni "l'empresa és meva, demà no vinguis a treballar". I per arrodonir el concepte, encara es pot dir una cosa més sobre la idea de propietat: ni els fills són propietat dels pares, ni els béns familiars haurien de ser propietat dels fills.  

Participacions delslectors

Mésdebats