Contingut d'usuari Aquest contingut ha estat redactat per un usuari d'El Periódico i revisat, abans de publicar-se, per la redacció d'El Periódico.

Carta d'una lectora: "S' hauria de prohibir que els sanitaris surtin al carrer amb l'uniforme"

GRAFCAT3207. L’HOSPITALET (BARCELONA), 19/03/2020.- Personal medico en el Hospital de Bellvitge en L’Hospitalet (Barcelona), este jueves, durante la quinta jornada en estado de alarma por la pandemia de coronavirus. EFE/Toni Albir

GRAFCAT3207. L’HOSPITALET (BARCELONA), 19/03/2020.- Personal medico en el Hospital de Bellvitge en L’Hospitalet (Barcelona), este jueves, durante la quinta jornada en estado de alarma por la pandemia de coronavirus. EFE/Toni Albir / Toni Albir (EFE)

Ana Ramírez

És massa habitual trobar-te professionals dels centres sanitaris que van a esmorzar o dinar a bars situats fora del recinte del CAP o de l' hospital amb el mateix uniforme de la feina. Molts, fins i tot, van amb el fonendoscopi o el termòmetre a la butxaca. Potser aviat els veurem amb xeringues.

Entretots

Publica una carta del lector

Escriu un post per publicar a l'edició impresa i a la web

No sé si són gaire conscients de la mala imatge que donen a la població i és fàcil que ens preguntem quina higiene o cura tenen. Tots sabem que un uniforme sanitari pot acumular residus, motiu que fa que els uniformes es netegin al mateix centre, a fi de no treure'ls, i evitar provocar infeccions.

Qualsevol informe et diu: "El sector sanitari necessita extremar les precaucions i mesures d'higiene dels seus uniformes per garantir una correcta protecció i prevenció davant patògens, virus o microorganismes". Llavors, ¿per què van amb els uniformes pel carrer o als bars públics, per poca informació? ¿Per no valorar la imatge sanitària? ¿Per donar-se importància?

No ho sé, però sí sé que aquesta nefasta imatge s'hauria de prohibir.

Participacions delslectors

Mésdebats