Contingut d'usuari Aquest contingut ha estat redactat per un usuari d'El Periódico i revisat, abans de publicar-se, per la redacció d'El Periódico.

Carta d'un lector: "Ha aparegut un paquet inoportú al passeig de Gràcia"

Presentación de Pink Barcino, la nueva escultura del artista Lluís Lleó, que celebra los 200 años del Paseo de Gracia

Presentación de Pink Barcino, la nueva escultura del artista Lluís Lleó, que celebra los 200 años del Paseo de Gracia / JORDI COTRINA

A la cruïlla de la Diagonal amb el passeig de Gràcia, al Cinc d'Oros, on encara hi ha l' obelisc de la República mancat de l'escultura que l'encimbellava, hi han instal·lat a prop un paquet de pedra de tres metres d'alçada i vuit tones de pes. Val a dir que la ciutadania en cap cas en sabia res, i sembla que únicament n'estaven assabentats l'autor del disseny, el taller que l'executà, els promotors i l'alcalde Collboni, que acudí a la inauguració a aplaudir amb l'entusiasme que fa el cas.

Entretots

Publica una carta del lector

Escriu un post per publicar a l'edició impresa i a la web

Aquesta manera d'entendre l'art, conforme als postulats de la guerra freda cultural dels anys 50 del segle passat, a dia d'avui ja ha tocat sostre. Deu ser per això que pel que pugui succeir, prudentment s'ha anunciat que hi serà exhibit de manera provisional fins al mes de gener vinent. Però ja se sap que "qui dia passa any empeny".

Participacions delslectors

Mésdebats