Participació

¿On tens moltes ganes d'anar? Comparteix-ho amb 'Entre tots'

undefined53365678 pla general d un mobile home del c mping la torre del sol  a200511180754

undefined53365678 pla general d un mobile home del c mping la torre del sol a200511180754 / Roger Segura

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El desconfinament per fases, per regions sanitàries o províncies, porta a la reactivació de tota l’activitat i sobretot, a tornar a posar en marxa els plans que l’estat d’alarma va deixar congelats. Aquests mesos d’hibernació ja arriben al final en una mesura o una altra, però les ganes de fer alguna escapada i la planificació d’unes vacances han tornat intactes.

Des d’Entre Tots, l’eina de participació d’El Periódico de Catalunya, fem una crida perquè els lectors ens expliquin en aquesta nova etapa de desescalada on tenen moltes ganes d’anar: quin és el seu racó preferit, la terrassa de bar que troben a faltar o aquella botiga que tenen ganes de tornar a trepitjar per tafanejar. Pot ser una platja, un xiringuito, un restaurant però també un refugi de muntanya, una gelateria, un càmping o un comerç singular que associem a l’estiu i a les bones estones. 

Notícies relacionades

Comparteix amb nosaltres els teus llocs favorits i ajuda’ns a promocionar i recuperar l’activitat turística, comercial i de restauració de Catalunya.

La secció En Ruta Catalunya ofereix des de fa diverses setmanes reportatges i notícies relacionades amb aquesta nova etapa que s’obre per a comerços, restaurants i l’oci en general per al temps lliure i les vacances, molt vinculada al turisme però també a les ganes de recuperar una relativa normalitat després de la pandèmia. La iniciativa d’Entre Tots per compartir aquests llocs especials que ens fan il·lusionar-nos després de sortir del confinament se suma així al ventall de propostes informatives d’En Ruta Catalunya.