La cita del 23J

Correus assegura que el 98,2% dels vots per correu ja els tenen els electors, tot i que 450.000 no han anat a recollir-lo

Correus assegura que el 98,2% dels vots per correu ja els tenen els electors, tot i que 450.000 no han anat a recollir-lo
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Correus ha avisat que hi ha prop de 450.600 documentacions electorals que encara estan sense recollir a les oficines postals i que es mantenen a disposició dels electors per poder exercir el seu dret al vot per correu aquest 23 de juliol. En un comunicat de premsa, la direcció de Correus ha puntualitzat que ja ha posat a disposició dels ciutadans el 98,2% dels vots per correu sol·licitats, que ascendeixen a 2,6 milions de peticions, per la qual cosa ha enviat ja 2,57 milions de documentacions electorals.

No obstant, incideix que, si bé ha entregat 2,12 milions de vots en mà fins a aquest dilluns, encara en queden 450.607 pendents de recollir després dels dos intents d’entrega al destinatari, com marca la llei.

L’entitat postal assenyala que els més de 45.000 treballadors de Correus continuaran «ocupant-se amb la mateixa professionalitat» fins al dia 23 de juliol i destaca el «normal acompliment de tot aquest procés electoral».

Notícies relacionades

«Fins i tot havent-se produït situacions puntuals d’elevada càrrega de feina, en cap moment ha existit risc sobre el seu correcte desenvolupament», ha reiterat la direcció de Correus, que ha transmès un missatge de confiança cap a tots els electors, ja que «la nostra única preocupació és no defraudar-vos», diu el comunicat.

Després de les declaracions del líder del PP, Alberto Núñez Feijóo, sobre que potser no s’entregarien tots els vots per correu sol·licitats, Correus ha recalcat que rebutja «totes les insinuacions o informacions que han posat en dubte la feina dels professionals i que debiliten la nostra democràcia».