El Periódico de l'Eixample

Eixample

Fira tradicional

Què es pot veure al mercat de Nadal de la Sagrada Família i quan s’hi pot anar

  • El mercat ambulant, que aplega 72 parades de decoració i regals, està obert fins al 23 de desembre

Què es pot veure al mercat de Nadal de la Sagrada Família i quan s’hi pot anar

MANU MITRU

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El mercat de Nadal de la Sagrada Família ha tornat a instal·lar-se a la plaça situada davant la façana de la Passió del temple. El mercat ambulant compta aquesta vegada amb 72 parades d’ornaments nadalencs i es podrà visitar fins al 23 de desembre. Les parades estan obertes des de les 10.00 fins a les 21.00 hores, excepte els dissabtes i vigiles de dies festius, que tanquen a les 22.00 hores.

Notícies relacionades

Les parades del mercat de la Sagrada Família es divideixen en quatre zones en aquesta ocasió. El sector verd agrupa els llocs de venda d’avets i plantes de Nadal. El dels pessebres acull les parades que venen figures tradicions per als pessebres i també decoració nadalenca. També hi ha un punt d’alimentació, on es poden adquirir productes artesans, llaminadures, xurros i castanyes. Finalment, el sector dels regals concentra les parades que ofereixen articles d’artesania, bijuteria i roba, entre d’altres.

A part, la fira de la Sagrada Família programa activitats familiars. Entre d’altres, organitza un taller infantil per elaborar ornaments nadalencs i un de polseres i xapes, així com jocs i diferents espectacles. També es farà cagar el tió i s’exhibeix l’exposició ‘Nadal: viatge en el temps’. Un altre reclam del mercat ambulant és un pessebre 2.0. El mercat, que va començar a muntar-se als anys 60 del segle passat, és el més antic que s’instal·la a l’Eixample.

Temes:

Barcelona Nadal