Un projecte escolar premia dues oenagés de Parets

Una iniciativa d’emprenedoria a l’aula reconeix el treball d’una associació contra el càncer i el d’una entitat protectora d’animals

Un projecte escolar premia dues oenagés de Parets

Ayuntamiento de Parets del Vallès

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La Sala Basart Cooperativa de Parets del Vallès (Vallès Oriental) va acollir ahir l’acte de clausura del projecte CuEmE (Cultura Emprenedora a l’Escola) de l’escola Acesco. Durant l’acte, es va fer entrega dels diners recaptats a dues oenagés de Parets escollides pels alumnes del curs 2021-2022.

Les entitats premiades van ser l’associació Parets del Vallès contra el Càncer i l’Associació Protectora d’Animals de Parets del Vallès. La primera dona suport als malalts de càncer i ajuda els seus familiars, mentre que la segona acull i protegeix els animals abandonats per donar-los una segona oportunitat mitjançant les adopcions i casa d’acollida.

La iniciativa CuEmE és un projecte de la Diputació de Barcelona per fonamentar l’emprenedora entre els infants als centres educatius amb el suport de l’ajuntament, l’escola i les entitats locals.

Notícies relacionades

L’acte de clausura va comptar amb la presència de la vicealcaldessa i regidora d’Educació, Casandra Garcia, els alumnes i professors participants en el projecte, el director del centre i els representants de les dues ONG.

Més notícies de Parets del Vallès en l’edició local d’EL PERIÓDICO

Temes:

Oenagés