curs escolar

Els alumnes d'ESO i segon de batxillerat podran recuperar les matèries pendents

La mesura de la Generalitat serveix per a la primera o segona avaluació realitzades abans del confinament

GRA014. MADRID, 24/10/2013.- Un aula del Colegio público Palacio Valdés de Madrid, vacia a primera hora de la mañana. Los sindicatos más representativos de la enseñanza pública y privada concertada han convocado por separado una huelga general educativa y numerosas manifestaciones para hoy en toda España contra los recortes y la reforma educativa, con el apoyo de los padres de Ceapa y varias organizaciones de estudiantes de la Plataforma Estatal por la Escuela Pública. EFE/Paco Campos

GRA014. MADRID, 24/10/2013.- Un aula del Colegio público Palacio Valdés de Madrid, vacia a primera hora de la mañana. Los sindicatos más representativos de la enseñanza pública y privada concertada han convocado por separado una huelga general educativa y numerosas manifestaciones para hoy en toda España contra los recortes y la reforma educativa, con el apoyo de los padres de Ceapa y varias organizaciones de estudiantes de la Plataforma Estatal por la Escuela Pública. EFE/Paco Campos / Paco Campos (EFE)

1
Es llegeix en minuts

Els alumnes d’ESO i de segon de batxillerat amb matèries pendents de la primera o la segona avaluació podran recuperar-les amb l’entrega de tasques o a través d’avaluacions en línia, en funció del que decideixin els equips docents, segons ha establert el departament d’Educació.

Notícies relacionades

La Generalitat ha establert els criteris d’avaluació per a infantil, primària, ESO, batxillerat, cicles formatius, ensenyaments de règim especial i ensenyaments artístics superiors a través de dues instruccions als equips docents i professorat de cara al tercer trimestre, que a causa del confinament per la Covid-19 es fa a distància.

Per a aquesta tercera avaluació, les premisses d’Educació són que, «en cap cas, les qualificacions de la tercera avaluació podran modificar de manera negativa l’avaluació dels aprenentatges assolits entre el setembre del 2019 i el març del 2020». A més, el departament considera que el professorat disposa de prou informació per avaluar els alumnes, ja que fins al tancament dels centres ja s’havien dut a terme 2/3 parts del curs lectiu.