Agència Tributària

Les gestories emeten un avís sobre aquesta casella de la declaració de la renda

Directe | Declaració de la renda 2022-2023: aquestes són les novetats sobre terminis, esborrany i deduccions

Clau PIN per a la renda 2022: ¿Què és i com puc obtenir-la?

Error 20104 a l’’app’ de l’Agència Tributària: ¿Què és i com es pot solucionar?

Demanen aquesta nova casella en la declaració de la renda

Les gestories emeten un avís sobre aquesta casella de la declaració de la renda
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El termini per fer la declaració de la renda s’ha obert aquest dimarts 11 d’abril. Des d’aleshores fins al 30 de juny, els contribuents podran portar a terme la gestió corresponent a l’exercici del 2022, a partir de la qual podran saber si els surt a pagar o a tornar, així com la quantitat de l’import.

Per portar a terme els tràmits de la declaració, els treballadors estan obligats a completar una sèrie de càlculs i omplir diferents documents, dins dels quals hi ha una multitud d’opcions que es poden triar. Per aquesta raó, és important distingir a què fa referència cada casellai, sobretot, si es corresponen amb les deduccionsi situacionsparticulars de cada contribuent.

Codis d’accés

Notícies relacionades

Els requadresde la renda també indiquen algunes dades imprescindibles per aconseguir l’esborrany de la declaració. És el cas de la casella 505 que apareix al document fiscal dels comptes anteriors, és a dir, de l’exercici del 2021. En aquest espai, corresponent a la base liquidable general sotmesa a gravamen, hi ha el codi de sis números i lletres necessari a l’hora d’accedir a la web d’Hisenda sempre que no es disposi de certificat digital o Cl@ve.

Per a aquelles persones que no van haver de presentar la declaració de l’exercici anterior o que van obtenir un resultat igual a zero a la casella esmentada, hi ha una via alternativa que és facilitar els últims cinc dígits del codi IBAN d’un compte que tingui com a titular la persona interessada.