Sánchez participarà en el primer Fòrum del Mediterranide Prensa Ibérica

El president del Govern intervindrà dimecres vinent en l’esdeveniment, que reunirà polítics, empresaris i acadèmics

Sánchez participarà en el primer Fòrum del Mediterranide Prensa Ibérica
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El president del Govern, Pedro Sánchez, participarà el 26 de juny vinent en el I Fòrum Econòmic i Social del Mediterrani organitzat a València per Prensa Ibérica amb el suport de la Fundació La Caixa. La jornada tindrà lloc durant dimecres i dijous de la setmana vinent amb l’objectiu de debatre els reptes de futur a la regió mediterrània i la seva posada en valor com a motor econòmic i d’innovació. S’espera l’arribada de més de 1.000 participants, entre assistents, acadèmics i conferenciants de nivell nacional i internacional, a més de representants empresarials, polítics i socials, que compartiran els seus coneixements per promoure un progrés solidari i sostenible del planeta i els seus habitants.

L’esdeveniment comptarà amb la presència de figures de l’àmbit institucional, com per exemple l’alcaldessa de València, María José Catalá; el de Màlaga, Francisco de la Torre; el president de la Generalitat de València, Carlos Mazón; la presidenta del Govern de les Illes Balears, Marga Prohens; Fernando López Miras, president de la Regió de Múrcia, i la vicepresidenta en funcions del Govern de Catalunya, Laura Vilagrà.

A l’auditori de la Ciutat de les Arts i les Ciències de València també hi haurà espai per a rellevants ponents de pes internacional, com l’historiador nord-americà Robert Kaplan; l’economista italiana Mariana Mazzucato; el pare de l’economia blava, Gunter Pauli, o el membre de la Reial Acadèmia d’Història d’Espanya Shlomo Ben Ami.

Nous corredors

Notícies relacionades

Amb l’objectiu de dirimir temes candents com els nous corredors energètics, inversions estratègiques de futur o el nou empresari social a la regió mediterrània, el president de la CEOE, Antonio Garamendi, debatrà sobre la transformació empresarial. En el fòrum també participarà l’exvicepresidenta del Govern i presidenta del Banc Europeu d’Inversions, Nadia Calviño, en un altre diàleg que tractarà sobre el desafiament econòmic i social que afecta el Mediterrani.

Per l’àmbit empresarial participaran el conseller delegat de CriteriaCaixa, Ángel Simón; el president de Naturgy, Francisco Reynés; el conseller delegat d’Endesa, José Bogas; el CEO d’Iberdrola España, Mario Ruiz-Tagle; la presidenta de Redeia, Beatriz Corredor; el president d’Aena, Maurici Lucena, el president de Pallussa, Vicente Boluda, o la presidenta d’EDEM, Hortensia Roig.