Finances

Imagin de CaixaBank permetrà Bizum als usuaris de 14 a 17 anys

Imagin de CaixaBank permetrà Bizum als usuaris de 14 a 17 anys

CAIXABANK

1
Es llegeix en minuts
Paula Clemente
Paula Clemente

Periodista

Especialista en Consum, start-ups, sector emprenedor

ver +

L’objectiu de fons de la plataforma és que els més joves aprenguin a gestionar la seva economia. La proposta per aconseguir-ho, que ho facin a través d’una eina que els permeti controlar les seves despeses en temps real, crear guardioles d’estalvi i, a partir d’ara, també enviant i rebent diners a través d’una de les noves fórmules de pagament amb més implantació a Espanya. CaixaBank ha modificat ImaginTeens –la seva plataforma per a menors d’entre 12 i 17 anys– perquè els seus usuaris puguin utilitzar Bizum.

Segons resumeix la companyia en un comunicat, la idea és que només puguin fer servir aquesta funcionalitat els usuaris que hagin complert ja els 14 anys i sempre sota determinats "límits operatius" que ja imperen en l’aplicació.

Autorització paterna

Notícies relacionades

És a dir, entre les diverses propostes que caracteritzen ImaginTeens (rebre la paga directament al mòbil o plantejar objectius d’estalvi, per exemple), ja figura la possibilitat de tenir un compte bancari i una targeta, que pot ser de dèbit, prepagament o el mateix Carnet Jove. No obstant, mentre que la descàrrega de l’aplicació és lliure, per activar aquests serveis és necessari que ho autoritzi la mare, el pare o el tutor legal. De fet, aquesta persona pot supervisar els moviments d’aquest compte des de la seva pròpia aplicació de CaixaBank.

"Els pares o representants legals poden gestionar els productes dels joves, controlar els moviments del seu compte, així com editar els límits de despesa de la targeta i dels reintegraments en efectiu", puntualitza l’entitat en aquest comunicat. Així, Bizum és només una extensió més d’aquesta política i una forma d’aconseguir l’objectiu que "els joves guanyin autonomia i aprenguin a gestionar la seva economia" que es proposa CaixaBank amb ImaginTeens.