Consorci turístic

Costa Brava Hotels i Blau Verd uneixen els seus 32 allotjaments

Grans Hotels de Catalunya neix amb la idea de sumar 50 establiments en cinc anys

1
Es llegeix en minuts
Paula Clemente
Paula Clemente

Periodista

Especialista en Consum, start-ups, sector emprenedor

ver +

L’estiu del 2023 va ser l’últim que els grups Costa Brava Hotels i Blau Verd Hotels van operar com a tals. A partir d’aquesta primavera, la trentena d’hotels que aglutinen entre els dos ha passat a formar part d’un grup anomenat Grans Hotels de Catalunya (o, en el cas dels més petits, Petits Grans Hotels de Catalunya), que neix de l’ambició de les dues empreses de poder afegir a la seva xarxa hotels que no siguin a Girona o la Costa Brava. Així, aquest consorci arrenca amb la voluntat d’arribar als 50 hotels en cinc anys, incorporant-hi sobretot allotjaments de Barcelona, Tarragona i Lleida.

Notícies relacionades

La idea dels seus impulsors és que això es converteixi en "el consorci més important d’hotels de gestió independent". És a dir que Grans Hotels de Catalunya sigui el paraigua que cobreixi negocis generalment familiars i que es distingeixin pel seu encant o situació privilegiada. Aquests mantenen la seva marca i segell particular, però guanyen la força comercial i tecnològica d’un gran grup.

Segons enumeren els impulsors d’aquesta nova marca, els hotels es beneficien de la més gran visibilitat, comercialització i comunicació que implica la participació del grup en fires i els acords amb entitats públiques, així com d’eines tecnològiques molt més assequibles al ser compartides com un portal web comú.