JPMorgan, el segon màxim accionista de Repsol

JPMorgan,  el segon màxim accionista  de Repsol
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Canvis accionarials a Repsol. Norges Bank ha reduït la seva participació en la petrolera en un 0,5% del capital, i s’allunya així de la cota del 5% que posseïa al tancament del 2023, segons els registres de la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV). Alhora, JPMorgan ha elevat la seva quota durant la mateixa jornada fins a substituir Norges Bank com a segon accionista més gran de la companyia, per darrere de Blackrock, que ara té un 5,475%.

Notícies relacionades

El banc nord-americà JPMorgan, que a finals del 2023 tenia una participació total del 5,1% en la petrolera (3,552% d’accions i 1,593% a través d’instruments financers), va aflorar ahir un total de 58,6 milions d’accions de la companyia que dirigeix Josu Jon Imaz, representatives del 4,593%, a les quals se sumen el 0,773% en instruments financers. De manera que la seva participació total en l’empesa ascendeix al 5,3%.

Al seu torn, el fons sobirà de Noruega, que va emergir el 2020 en l’accionariat de Repsol, va arribar a l’octubre a una participació màxima del 5,1%. El fons es va desfer ahir de més de sis milions de títols corresponents a un col·lateral.

Temes:

Repsol