Hereu reitera l’aposta per "la quarta revolució industrial"

El ministre d’Indústria qualifica de "fonamental" la protecció de marques, patents, dissenys i indicadors d’origen

Hereu reitera l’aposta per "la quarta revolució industrial"

SARA GONZÁLEZ

1
Es llegeix en minuts
Agustí Sala
Agustí Sala

Redactor en cap d'Economia

Especialista en Economia

Ubicada/t a Barcelona

ver +

El ministre d’Indústria, Jordi Hereu, en el seu primer acte a Barcelona com a titular d’aquesta cartera de l’Executiu central, es va comprometre a fomentar "la quarta revolució industrial". Durant el discurs per clausurar el primer fòrum europeu de la propietat industrial, Hereu va reiterar l’estratègia del Govern de "reindustrialitzar Espanya" i contribuir que ho faci Europa per "guanyar autonomia estratègica" a escala global.

Segons el ministre, que va pronunciar les seves paraules a l’auditori de la Pedrera, "defensar la propietat industrial, la innovació i la creativitat d’una economia que cada cop es basa més en això contribueix a realitzar amb èxit la quarta revolució industrial".

Notícies relacionades

"Hem vingut a recuperar la capacitat industrial que suposa l’enginy al servei de produir coses. Protegir marques, patents, dissenys industrials o indicadors d’origen és un element fonamental en la nostra estratègia", va dir.

Al seu torn va recordar que acords com el del Parlament Europeu i la Comissió Europea per a un reglament dels dissenys industrials són "fites d’una presidència europea d’Espanya, un dels objectius de la qual ha sigut reforçar la dimensió industrial d’Europa".

Temes:

Govern Auditori