Treball

Iberdrola llança una gran plataforma d’ocupabilitat «verda»

Iberdrola llança una gran plataforma d’ocupabilitat «verda»
1
Es llegeix en minuts

Iberdrola ha llançat Global Green Employment (GGE), una plataforma d’orientació més gran, formació i ocupació «verda», amb l’objectiu de ser «referent» per als que desitgin treballar en el sector de les renovables, que ofereix opcions formatives i dona a conèixer les vacants disponibles d’empreses i institucions associades.

Així, sota el paraigua d’Iberdrola, els que accedeixin a GGE estaran acostant-se a un veritable catàleg internacional de les oportunitats laborals i formatives disponibles per al sol·licitant. Per fer-ho, la companyia ja es troba tancant acords amb universitats, escoles especialitzades, centres de formació professional, empreses, institucions i portals d’ofertes d’ocupació.

Amb aquesta plataforma, l’energètica va destacar que aspira a ser «un referent d’orientació laboral sobre llocs de treball «verds», oferint una anàlisi en temps real sobre un mapa actualitzat de les vacants que es demanen als països on és present, detallant el tipus de lloc de treball, les competències requerides per a cada perfil i el nombre de places disponibles.

El conseller delegat d’Iberdrola España, Mario Ruiz-Tagle, va apel·lar a la idoneïtat del moment i del sector «per construir un ecosistema de talent al voltant d’empreses i institucions», convençut que «aquesta plataforma serà aviat un èxit compartit en el qual Iberdrola continuarà treballant amb passió».

Notícies relacionades

Per la seva banda, Estrella Martín Segurado, directora de talent global, va destacar que amb aquesta iniciativa l’elèctrica vol encapçalar aquest mercat laboral «perquè hi té molt a aportar i molt camí ja recorregut, com el Programa Universitats d’Iberdrola, les diferents càtedres i beques que impulsem, el programa de graduats internacionals, els nostres centres d’innovació i el programa Re-skilling for Employment, i l’experiència necessària per poder afirmar amb rotunditat que el futur és ‘verd’».

En concret, es calcula que fins al canvi de dècada haurà sigut necessari cobrir més de cinc milions de llocs de treball del que s’ha convingut a anomenar «ocupació ‘verda’».

Temes:

Iberdrola