Campanya de la renda

L’Agència Tributària avisa del canvi que afectarà tothom a partir d’aquest 15 de juny

L’Agència Tributària avisa del canvi que afectarà tothom a partir d’aquest 15 de juny
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’Agència Tributària ha avançat un canvi imminent en l’horari dels seus funcionaris i que, per extensió, interessa també als contribuents, en unes dates en què està en marxa la campanya de la renda. La modificació s’aplica a partir d’aquest dijous, 15 de juny i estarà en vigor fins al 15 de setembre. 

Es tracta de l’aplicació d’una nova jornada laboral durant la temporada de vacances estivals. Unes modificacions que, a més de l’horari, tindran un impacte així mateix en els serveis, agilitzant els tràmits i les gestions fiscals.

D’aquesta manera, aquells treballadors que treballen únicament en torn matinal, amb una jornada mínima de 37 hores i mitjana setmanal, passaran a fer una jornada intensiva de sis hores i mitja de dilluns a divendres, que estarà compresa entre les 8.00 hores i les 15.00 hores.

Reducció

Notícies relacionades

Aquells treballadors a mitja jornada i amb horari d’especial dedicació, a més de l’horari anterior, n’hauran de treballar una o diverses tardes, fins i tot arribar a les 18.00 hores amb l’objecte d’arribar a la jornada setmanal de 35 hores.

La resta de personal amb horari especial veuran reduïda en aquell període la jornada que usualment portin a terme. Així mateix es reduirà un 10% la jornada laboral ordinària d’estiu a aquells treballadors amb contractes laborals fixos-discontinus i temporals, entre els quals cal incloure els que col·laborin en la cobertura de l’actual campanya de la renda.