Seat contractarà 900 empleats temporals per a la planta de Martorell a l’agost

S’afegeixen a 300 més que l’empresa ha contractat «des de fa unes setmanes»

  • Seat es proposa superar aquest any el rècord d’ingressos del 2019 amb l’impuls de Cupra

  • Del Renault Megane al Seat Arona, els cotxes més venuts els últims 20 anys a Espanya

Seat contractarà 900 empleats temporals per a la planta de Martorell a l’agost
1
Es llegeix en minuts
Europa Press

Seat ha informat que preveu contractar uns 900 empleats temporals per mantenir oberta la planta de Martorell (Barcelona) a l’agost, segons han explicat fonts de l’empresa a Europa Press aquest dilluns.

Segons ha avançat ‘Coche Global’, això permetrà continuar amb la producció dels models Cupra Fomentor, Cupra León i Seat León, que integren la línia número 2 de les tres en funcionament, en la qual treballaran dos torns en lloc dels tres habituals.

Les mateixes fonts han explicat que els empleats de la firma fan les vacances d’estiu entre els mesos de juny i setembre, i que normalment durant el mes d’agost paraven la fàbrica.

Pararan produccions

Aquests 900 treballadors se sumaran als 300 –també temporals– que la firma ha contractat «des de fa unes setmanes» per cobrir un altre tipus de contingències.

Notícies relacionades

Així mateix, durant el mes d’agost pararan la producció de la línia 1 i la 3, i durant el conjunt del corredor de vacances preveuen que la línia 1 es redueixi de dos torns a un i mig.

Han xifrat en 1.080 la producció diària de cotxes de la línia 2 i en 2.205 els vehicles produïts cada dia en el conjunt de la fàbrica de Martorell, amb la qual cosa han explicat que recuperen els nivells de producció previs a la pandèmia.