Esdeveniment mundial

L’Hotel W de Barcelona es tenyeix de vermell quan l’equip Alinghi de la Copa Amèrica de Vela surt a navegar

La tripulació suïssa s’entrena a la costa barcelonina des de fa mesos amb dos monobucs i vol implicar la ciutadania

L’Hotel W de Barcelona es tenyeix de vermell quan l’equip Alinghi de la Copa Amèrica de Vela surt a navegar

Alinghi Red Bull Racing

1
Es llegeix en minuts
Cristina Buesa
Cristina Buesa

Periodista

Especialista en infraestructures de mobilitat i la Copa Amèrica de vela.

ver +

La Copa Amèrica de Vela escalfa motors. De fet, els membres de l’equip suís, l’Alinghi Red Bull Racing, s’entrenen des de fa mesos a la costa de Barcelona. Ara, volen que ho sàpiga com més gent millor. Per contagiar la població i arrossegar el màxim de públic a la competició que se celebrarà l’estiu del 2024, s’han unit amb l’Hotel W per ‘avisar’ d’una manera peculiar els barcelonins.

La manera d’informar del programa de navegació dels suïssos d’Alinghi consistirà que, la nit abans, l’icònic perfil en forma de vela de l’hotel es tenyirà de vermell. Quan l’equip tingui previst sortir a entrenar-se l’endemà, el W desvelarà el pla d’aquesta manera, han explicat aquest dijous en un comunicat.

L’F1 del mar

Notícies relacionades

Amb aquesta il·luminació vermella s’avisarà els aficionats de les intencions dels monobucs voladors de la que es coneix com a Fórmula 1 del mar. Un dels reptes de la Copa Amèrica de Vela és que els barcelonins es facin seu aquest esdeveniment esportiu mundial, ja que la proximitat dels entrenaments respecte a la costa (i posteriorment la competició) farà que es puguin seguir fàcilment.

Alinghi Red Bull Racing es va traslladar a Barcelona l’estiu passat i és el primer equip que ho fa. De moment ha completat 55 sessions d’entrenament i per preparar la competició ho fa amb dos monobucs amb foils: l’AC75 i l’AC40.