Estratègies

Caixa d’Enginyers i Factorenergia s’alien per a les renovables

La cooperativa de crèdit oferirà finançament per a autoconsum solar i eficiència i els seus socis accediran a avantatges exclusius de la comercialitzadora energètica

Caixa d’Enginyers i Factorenergia s’alien per a les renovables
1
Es llegeix en minuts

Nova aliança per a les energies renovables. Caixa d’Enginyers i Factorenergia han segellat un acord per promoure les energies verdes. El pacte és un pas més en l’estratègia de la cooperativa de crèdit catalana d’oferir productes i serveis responsables. I, al seu torn, és una oportunitat «perquè els socis i sòcies puguin obtenir condicions de compra i finançament especials a la instal·lació de plaques solars per a autoconsum».

Els socis de Caixa d’Enginyers podran utilitzar dels avantatges exclusius de la comercialitzadora catalana Factoenergia, a través de la platafoma Ingenium Shopping. Al seu torn, Caixa d’Enginyers compta amb opcions de finançament per a projectes d’eficiència energètica.

Notícies relacionades

Juan José Llopis, subdirector general i director de negoci de Caixa d’Enginyers destaca que amb l’acord l’entitat «demostra una vegada més el seu compromís amb totes aquelles companyies que proporcionen un benefici a les persones i es cuiden del planeta, posant a l’abast de les empreses, particulars, socis i sòcies alternatives que minimitzen la petjada mediambiental».

Per la seva banda, Emili Rousaud, conseller delegat de Factorenergia, explica que el seu objectiu és impulsar les polítiques d’estalvi, eficiència energètica i de lluita contra el canvi climàtic».