Ocupació

Amazon planeja acomiadar 10.000 treballadors

Les retallades començarien aquesta setmana i se centrarien en l’organització de dispositius, la divisió minorista i els recursos humans de l’empresa

Amazon planeja acomiadar 10.000 treballadors
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Amazon planeja acomiadar unes 10.000 persones del departament de vendes i tecnològic a partir d’aquesta setmana. Segons ha avançat el diari ‘The New York Times’, es tractaria de la retallada d’empleats més gran en la història de la companyia, que podria representar aproximadament el 3% dels empleats corporatius d’Amazon i menys de l’1% de la seva plantilla total, de més d’1,5 milions, que es compon principalment de treballadors per hores.

Notícies relacionades

La reducció es portaria a cap durant la temporada crítica de compres nadalenques, i les retallades se centraran principalment en l’organització de dispositius d’Amazon –inclosa l’assistent de veu Alexa–, la divisió minorista i en recursos humans.

Amazon també es convertiria en l’última empresa de tecnologia a acomiadar treballadors, que només recentment havia estat lluitant per retenir. A principis d’aquest any, el gegant del comerç electrònic va duplicar amb escreix el límit de compensació en efectiu per als seus treballadors tecnològics, citant «un mercat laboral particularment competitiu».