Col·lectius

Els transportistes convoquen una altra aturada indefinida a partir de diumenge vinent

El 86% dels participants han secundat la iniciativa en la votació convocada per la Plataforma en Defensa del Transport el cap de setmana passat

Els transportistes convoquen una altra aturada indefinida a partir de diumenge vinent
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La Plataforma en Defensa del Transport ha convocat una aturada indefinida a partir de la mitjanit de diumenge vinent. L’agrupació d’autònoms i petites empreses de transportistes d’àmbit nacional que va convocar l’aturada del març passat ha donat a conèixer el resultat de la votació que ha portat a terme aquest cap de setmana a les seves delegacions provincials sobre la possible represa de l’aturada. El 86% dels participants han votat que sí; el 12%, que no, i un 2% s’han abstingut.

Notícies relacionades

Abans de conèixer-se els resultats de la votació, la ministra de Transport, Mobilitat i Agenda Urbana, Raquel Sánchez, havia reconegut la seva «preocupació» davant una altra possible vaga al sector del transport i ha apel·lat a la «responsabilitat» del col·lectiu perquè no convoquin aturades de nou.

 «Estem fent un seguiment i estem pendents del resultat de les votacions», ha assenyalat la ministra, que ha assegurat que el Govern «ha complert tots els acords assolits amb el sector del transport».  Sánchez, en declaracions a TVE recollides per Europa Press, ha destacat que les condicions i les circumstàncies del sector han millorat i que el Govern continuarà treballant perquè es compleixi el que es va acordar.