Empresaris

Elsa Artadi ‘fitxa’ com a assessora de la patronal Foment del Treball

  • L’antiga dirigent de Junts entrarà com a assessora de la històrica patronal catalana

Elsa Artadi

Elsa Artadi / RG7_EXTERNAS

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’exconsellera de Junts Elsa Artadi entrarà a formar part del consell assessor de la patronal Foment del Treball. Així ho preveu aprovar la junta directiva de l’entitat empresarial, que es reunirà aquest dilluns. El president, Josep Sánchez Llibre, incorpora l’economista postconvergent al seu consell assessor, que integra polítics com l’exministre de Treball socialista Valeriano Gómez o els antics dirigents d’Unió Manuel J. Silva i del PP Vicente Martínez-Pujalte, entre d’altres. El càrrec és remunerat i els assessors no perceben cap salari de la patronal, segons expliciten fonts de Foment del Treball.

Notícies relacionades

Artadi torna a la vida pública, tot i que a un segon i més discret nivell, després que al maig decidís abandonar tots els seus càrrecs polítics. La llavors regidora va renunciar al seu càrrec al consistori, i també a la seva acta com a diputada al Parlament i a la resta de responsabilitats directives a Junts. El motiu que va al·legar va ser esgotament: «No puc més. No em sento amb força per continuar».

El líder de la històrica patronal catalana reforça així els seus aparells d’influència amb personalitats que al seu dia van estar a la primera línia de la política. L’actual conseller de Drets Socials i antic convergent, Carles Campuzano, també va formar part del consell assessor de Foment. Els actuals integrants són, a més d’Artadi, Gómez, Silva i Martínez-Pujalte, Marta Angerri, Josep M. Guinart i Solà, Toni Isac, Enrique Lacalle, Laura Pellisé i Àlex Sáez Jubero.

Temes:

Elsa Artadi