Transports

El Govern autoritza un contracte a Adif de 22 milions per a la seva transformació digital

L’Executiu defensa que l’entitat comptarà amb els serveis necessaris per impulsar la seva plena integració en la societat digital

El Govern autoritza un contracte a Adif de 22 milions per a la seva transformació digital
1
Es llegeix en minuts

El Consell de Ministres ha autoritzat el Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana a licitar, a través d’Adif, amb un valor de 21,8 milions d’euros i un termini d’execució de 24 mesos, prorrogables per 24 més.

Adif està immersa en un procés de transformació digital, que constitueix una de les palanques del seu Pla Estratègic 2030, i que es basa en sis pilars que promouen l’agilitat, l’automatització, l’anàlisi i la interpretació de les dades, la preparació de l’organització, la connexió amb el client i la cultura digital des d’un punt de vista global.

Mitjançant aquest acord marc, el Govern defensa que l’entitat comptarà amb els serveis necessaris per impulsar la seva plena integració en la societat digital, a través de quatre lots que corresponen als diversos àmbits de l’estructura creada per fer front al procés de transformació digital.

El lot 1 inclou els serveis de consultoria per a l’elaboració de plans de transformació digital específics per a cada àrea de negoci, emmarcats dins del programa de Transformació Digital d’Adif.

El lot 2 correspon al recolzament a les Oficines de Transformació Digital d’Adif, la comesa del qual serà el control i seguiment dels plans de transformació digital associats i als serveis complementaris.

Notícies relacionades

Quant al lot 3, inclou el servei de recolzament a l’Oficina de Transformació Global d’Adif, el propòsit del qual serà l’establiment, posada en marxa i funcionament dels aspectes associats a la gestió i el govern del programa de transformació digital, des d’un punt de vista estratègic i executiu.

Finalment, el lot 4 correspon a la implantació de solucions tecnològiques vinculades a les iniciatives que es derivin dels plans de transformació digital, que tinguin cabuda en el corresponent acord marc, per la seva tipologia, dimensionament i impacte organitzacional.

Temes:

Adif