Assegurances

VidaCaixa augmenta el benefici un 10%

L’entitat destaca l’augment d’aportacions i primes tant en el segment individual com en el col·lectiu

Vista de la seu a Barcelona de VidaCaixa-Adeslas, que té un reducció en els seus beneficis del 13,4%.

Vista de la seu a Barcelona de VidaCaixa-Adeslas, que té un reducció en els seus beneficis del 13,4%. / ANDREU DALMAU (EFE)

1
Es llegeix en minuts

VidaCaixa va obtenir un benefici net consolidat de 580,8 milions d’euros entre gener i setembre, un 10% més que en el mateix període de l’any anterior, segons ha informat la companyia d’assegurances, que ha remarcat que les claus de l’increment en el compte de resultats. Entre aquestes, que no inclouen el negoci assegurador ni de pensions de Bankia, destaca el volum més gran a les carteres de negoci i el creixement sostingut del patrimoni sota gestió.

Les primes i aportacions en els nou primers mesos de l’any van experimentar un creixement del 10,6%, fins als 7.128,4 milions d’euros. La variació és positiva tant en el segment individual (+8,1%) com en el de col·lectius (+22,2%).

VidaCaixa gestiona un patrimoni acumulat de 101.461,4 milions d’euros (+8,6%): 59.014 milions d’euros corresponen a assegurances de vida; 34.778 milions són de plans de pensions i EPSV i els 7.670 milions restants corresponen al patrimoni gestionat per BPI Vida i Pensões.

Notícies relacionades

Així mateix, els plans de pensions de VidaCaixa han aconseguit una rendibilitat mitjana del 12,1% en els últims dotze mesos, davant el 10,6% del conjunt de plans del sistema individual a Espanya.

En el marc del compromís amb els seus més de 5 milions de clients a Espanya i Portugal, VidaCaixa ha abonat 3.756,3 milions d’euros en prestacions, un 28% més que fa un any. En termes de Solvència II, la ràtio de VidaCaixa ha tancat el tercer trimestre en un 178% sobre el capital requerit.

Temes:

Assegurances