Estrena mundial

Silence presenta la seva nova imatge i estrena l’S04, un quadricicle 100% elèctric

La firma catalana especialista en electromobilitat urbana ha presentat el seu quarter general a Barcelona i, a més de mostrar per primera vegada el seu microcotxe elèctric, ha escenificat el gir de la seva imatge de marca.

Silence presenta la seva nova imatge i estrena l’S04, un quadricicle 100% elèctric

Jordi Otix

3
Es llegeix en minuts
Xavier Pérez
Xavier Pérez

Cap de redacció Motor

Especialista en Periodista de motor centrat en el sector de l'automòbil i la motocicleta, així com en totes les árees d'economía relacionades amb la industria de l'automoció, la movilitat sostenible i l'electrifcació.

Ubicada/t a Barcelona

ver +
Álex Soler
Álex Soler

Periodista

Especialista en motor, mobilitat elèctrica i indústria de l'automòbil

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Silence, la marca catalana participada per Acciona dedicada a la fabricació de vehicles de mobilitat urbana 100% elèctrics ha presentat avui a Barcelona el seu nou quarter general. Es tracta d’una instal·lació de 4.000 metres quadrats situada al carrer Còrcega, en ple cor de la ciutat.

La nova seu, que ja compta amb la nova imatge corporativa que ha canviat el color verd pel vermell (com a clara referència al color d’Acciona), disposa de tres plantes que allotgen les oficines, el servei tècnic i un ‘showroom’ on el públic pot acostar-se a veure i provar els vehicles elèctrics de Silence. A més, al mateix recinte s’ubica el primer Battery Station d’Europa desenvolupat per la marca.

El primer cotxe

El plat fort de l’acte ha sigut la presentació en societat, tal com avançava ahir EL PERIÓDICO, del nou quadricicle 100% elèctric de la marca, l’S04. Es tracta d’un cotxe de petites dimensions ideal per moure’s per la ciutat. El nou vehicle elèctric de la gamma de Silence (que ja disposa de l’S01, S02 i S03) mesura 2,33 metres de llarg i 1,56 metres d’ample. És un model biplaça amb un maleter de 310 litres, que cap a les places d’aparcament de motos i que en una d’aparcament de cotxes només ocupa la meitat de l’espai.

Com va passar amb l’escúter S01, del nou vehicle de Silence es derivarà una versió que Seat vendrà sota la marca Seat Mó, la seva divisió de mobilitat urbana, i s’unirà a una gamma de vehicles formada de moment per l’eScooter 125 i els patinets elèctrics eKickScooter 25 i 65.

El nou vehicle estarà disponible per un preu que sortirà des dels 7.500 euros i arribarà en dues versions. La versió anomenada L7e és la més potent, amb un motor de 14 kW i una velocitat màxima de 90 km/h. Equipat amb dues bateries, té una capacitat d’11,2 kWh i una autonomia homologada de 149 quilòmetres. Per la seva part, la versió L6e incorpora un motor de 6 kW i arriba a una velocitat màxima de 45 km/h, amb la qual cosa és possible conduir-lo sense carnet a partir dels 15 anys d’edat, equipant una bateria amb una capacitat de 5,6 kWh. A més, el nou S04 de Silence incorpora diverses solucions de connectivitat a través de la nova APP My Silence.

Intercanviador de bateries

La novetat del Battery Station cobra gairebé tanta importància com l’arribada del nou cotxe de Silence, ja que obre un nou concepte d’ús del vehicle elèctric. El nou espai permet als usuaris de Silence intercanviar una bateria buida per l’altra ja carregada en tan sols uns minuts, al més pur estil parada en boxs de Fórmula 1 (però sense el crono en marxa). Amb aquesta nova proposta la marca confia a trencar les barreres d’entrada a l’hora d’adquirir un vehicle elèctric per part dels conductors, oferint un estalvi de fins a un 40% en el cost de compra, així com impulsar la penetració de vehicles elèctrics lleugers per reduir la densitat del trànsit urbà. 

Notícies relacionades

Des de Silence assenyalen que «el servei d’intercanvi de bateries és fàcil, ràpid i còmode, estarà disponible les 24 hores durant els set dies de la setmana i s’ubicarà en zones estratègiques del centre de la ciutat i entrades d’àrees metropolitanes», una proposta que esperen que encaixi en la seva nova expansió.

La marca ha anunciat que posarà en marxa una prova pilot a Barcelona de forma immediata, mentre que a Madrid ho farà al llarg de l’any vinent. El servei d’intercanvi de bateries estarà disponible per a nous clients de Silence que adquireixin un vehicle (tant una moto com un cotxe) sense bateria i se subscriguin al servei mensual per l’ús de la bateria i del Battery Station. Els clients pagaran una quota mensual de poc més de 20 € per l’ús de les bateries.

Temes:

Etric Acciona