Nou rumb

Silence estrena demà seu a BCN i prepara el seu salt a les quatre rodes

L’empresa de mobilitat sostenible presentarà a la nova seu la imatge de la marca i podria avançar el seu primer quadricicle 100% elèctric

Silence estrena demà seu a BCN i prepara el seu salt a les quatre rodes

Silence

2
Es llegeix en minuts
Xavier Pérez
Xavier Pérez

Cap de redacció Motor

Especialista en Periodista de motor centrat en el sector de l'automòbil i la motocicleta, així com en totes les árees d'economía relacionades amb la industria de l'automoció, la movilitat sostenible i l'electrifcació.

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Silence, l’empresa catalana participada per Acciona dedicada a la mobilitat sostenible, obrirà les portes de la seva nova seu a Barcelona demà a la tarda. Amb això, iniciarà una nova etapa marcada pel canvi d’imatge i l’arribada de nous models. Ubicat al carrer Còrsega, el nou centre de Silence acollirà taller, concessionari, zona d’intercanvi de bateries i tots els serveis relacionats amb un univers 100% elèctric. La marca ja disposava de botiga a la ciutat, al carrer Muntaner, i ara, coincidint amb la nova instal·lació, s’obrirà encara més al públic que aposta per una mobilitat eficient.

En la posada de llarg de la marca hi podria haver un protagonista d’excepció, el Silence 04, d’acord amb la imatge utilitzada a la targeta d’invitació a l’esdeveniment. Es tracta d’un quadricicle biplaça 100% elèctric que explica amb un doble joc de bateries i que EL PERIÓDICO ja va descobrir en la seva fase de proves el mes de març passat a la Zona Franca de Barcelona. Aquest vehicle completa l’oferta de mobilitat de la marca, que compta ja al mercat amb diverses propostes, com la S01, la S02 i la S03.

Proveïdor de mobilitat

La primera és l’escúter elèctric (amb prestacions similars a una 125 cc), la segona és el model pensat per a repartiment comercial i la tercera és un tricicle també pensat per a l’enfocament comercial d’última milla. A més, Silence proporciona amb la S01 les motos del servei de ‘motosharing’ d’Acciona i de SeatMO. També produeix a la seva planta de Sant Boi les motos elèctriques que comercialitza Seat, la Seat MO eScooter.

Paral·lelament a l’estrena del nou centre pluridisciplinari, Silence també celebrarà la posada de llarg dels seus dos nous models basats en la S01 (ara anomenada S01 Connected) presentats al passat Automobile Barcelona, la S01Plus i la S01Basic, que representen el límit de gamma i el model d’accés. Silence s’ha convertit en una de les marques de referència al sector de la mobilitat urbana elèctrica. Fa uns dies la companyia va ser elegida pels lectors d’EL PERIÓDICO com a guanyadora de la categoria de Be Urban en la 13a edició dels premis Automobile Barcelona.

Acciona en el capital

Notícies relacionades

El mes de gener passat, Acciona va aconseguir la participació majoritària a Silence i va assumir tots els projectes iniciats per la companyia fundada per Carlos Sotelo. Acciona va entrar en el capital després de la compra del 18% de les accions de Silence (Scutum Logistic) que estaven en mans de Repsol, i un 10% del 30,6% que estaven fins ara en mans de Criteria (la firma d’inversions de La Caixa manté un 20% dels títols).

Amb això s’ha pogut accelerar la progressió de l’empresa, que veurà fet realitat el somni de llançar un model quatre rodes, l’S04, a més de consolidar la participació en el projecte de reindustrialització dels terrenys de Nissan a la Zona Franca de Barcelona, ja que és una de les empreses seleccionades per la comissió per donar continuïtat industrial amb la creació d’un ‘hub’ d’electromobilitat. Unes intencions que també va avançar EL PERIÓDICO el passat mes de maig del 2020, en ple esclat de la pandèmia del coronavirus.

Temes:

Etric