Google torna a retardar la tornada a la feina presencial fins al gener del 2022

  • El gegant tecnològic, que va ser una de les primeres a demanar als empleats que teletreballessin, se suma així a empreses com Amazon i Lyft

Google torna a retardar la tornada a la feina presencial fins al gener del 2022

Afp / Amy Osborne

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El gegant tecnològic Google, propietat d’Alphabet Inc, està estenent la seva política de tornada voluntària a l’oficina fins al gener de l’any vinent, segons ha explicat aquest dimarts el CEO Sundar Pichai, citant la incertesa causada per la pandèmia de Covid-19 a moltes parts del món.

La ràpida propagació de la variant altament contagiosa del coronavirus delta també està fent que les empreses reconsiderin la seva normativa respecte a l’ús de les mascaretes i la política de vacunació.

«Més enllà del 10 de gener, permetrem que els països i les ubicacions prenguin decisions sobre quan posar fi al treball voluntari des de casa en funció de les condicions locals», ha assegurat Pichai mitjançant un correu electrònic als empleats.

També Amazon i Lyft

Notícies relacionades

En les últimes setmanes, empreses com Amazon.com Inc i Lyft també han retardat la tornada a l’oficina fins al 2022 per als treballadors nord-americans a causa de la pandèmia.

Google ja havia retardat la seva política de tornada a l’oficina de setembre a octubre. Va ser una de les primeres empreses a demanar als empleats que treballessin des de casa a causa de la crisi sanitària.