Sector financer

Banca March: Catalina March substitueix el seu pare Juan March al banc familiar

La nova consellera és arquitecta i membre del patronat de la Fundació Juan March

Banca March: Catalina March substitueix el seu pare Juan March al banc familiar

ARCHIVO / EFE / Montserrat T. Díez

1
Es llegeix en minuts

Catalina March ocuparà el lloc del seu pare Juan March Delgado en el Consell d’Administració de Banca March després que aquest presentés la seva dimissió del càrrec que ocupava des de 1994. La junta d’accionistes de les entitat ha ratificat aquest canvi de conseller dominical.

D’acord amb les normes internacionals de govern corporatiu més estrictes, el nombre de consellers de Banca March es manté en 13 (3 executius, 5 d’independents i 5 de dominicals). La nova consellera dominical és la quarta dona en l’òrgan d’administració de Banca March, juntament amb María Antonia Otero i Agatha Echevarría Canales, les dues conselleres independents, i la vicepresidenta executiva del banc, Rita Rodríguez Arrojo.

Banca March és l’únic banc espanyol de propietat 100% familiar i aspira a convertir-se en referència en banca privada i assessorament a empreses, amb visió de llarg termini i recolzat en la professionalització de tots els seus òrgans de govern. El banc competeix amb un model de negoci que es fonamenta en quatre pilars: compromís accionarial, productes exclusius, qualitat de servei superior i professionals excel·lents.

Fonts del consell han destacat que la progressiva incorporació d’una nova generació de la família fundadora del banc fa gairebé 100 anys renova el compromís accionarial amb el ‘Creixement Conjunt’, lema de l’entitat.

Notícies relacionades

Juan March Delgado (Palma de Mallorca, 1940) és doctor enginyer industrial per la Universitat Politècnica de Madrid i fins a 2018 va ser copresident de Corporació Financera Alba amb Carlos March Delgado. Catalina March Juan té una llicenciatura en Arquitectura Superior per l’ETS d’Arquitectura de la Universitat Politècnica de Madrid i una en Història de l’Art per la Universitat de Glasgow. Ha cursat el Programa de Desenvolupament Directiu de l’IESE i ha realitzat altres formacions de postgrau en la mateixa institució. Des de 2005 exerceix la seva activitat professional com a arquitecta i és membre del Patronat de la Fundació Juan March des de 2008.

 

Temes:

Bancs