Lego tria Barcelona per a l’obertura de la seva primera botiga insígnia a Espanya

  • La ‘flagship store’ obrirà abans de Nadal i serà un «homenatge a la creativitat de la ciutat»

fcasals40786080 a lego brick teddy bear sits on the children   s bed in the 171110193115

fcasals40786080 a lego brick teddy bear sits on the children s bed in the 171110193115 / James Brooks

1
Es llegeix en minuts

L’empresa danesa Lego ha apostat per Barcelona per obrir la seva primera botiga insígnia a Espanya, que estarà operativa a finals del 2021, abans de la campanya de Nadal. El grup revelarà pròximament nous detalls sobre aquesta botiga, com la seva localització, que de moment és una incògnita.

La companyia, un dels principals fabricants mundials de materials de joc, reforça així la seva presència en el mercat espanyol, on compta actualment amb sis botigues: dues a Barcelona, dues a Madrid, una a Saragossa i una altra a Sevilla.

L’obertura de la nova ‘flagship store’ de Lego Barcelona crearà deu llocs de treball, que la firma preveu cobrir amb talent local, buscant perfils com el d’encarregat i supervisor de botiga o venedors a temps parcial i complet.

La posada en marxa d’aquesta botiga insígnia forma part dels plans de la companyia per al 2021, que inclouen l’obertura de 130 establiments a tot el món, després de finalitzar el 2020 amb un total de 678 punts de venda.

Notícies relacionades

La futura ‘flagship’ barcelonina «serà un homenatge a la creativitat de la ciutat», comptarà amb «multitud de referències locals» i oferirà al visitant «una experiència 100% Lego, amb una gran dosi d’innovació».

«La botiga i el seu disseny estaran inspirats en emblemes de la ciutat que reflecteixen l’esperit creatiu dels valors del grup Lego, com l’arquitectura, el modernisme, els mosaics o el trencadís», explica l’empresa en un comunicat.