Canvi d’hàbits

Disney tanca la botiga del Portal de l’Àngel de Barcelona

L’estratègia es basa en la baixada de persianes de nombrosos establiments de la companyia a tot el món

Disney tanca la botiga del Portal de l’Àngel de Barcelona

Ferran Nadeu

1
Es llegeix en minuts

La pandèmia ha accentuat la venda ‘online’, cosa que ha portat al tancament o a la reconversió de moltes botigues físiques. Disney no s’ha deslliurat d’aquest canvi d’hàbits del consumidor, i ha pres la decisió de tancar part dels establiments a tot el món. L’última baixada de persiana més destacada és el del barceloní carrer del Portal de l’Àngel de Barcelona, la via comercial més cara d’Espanya.

Notícies relacionades

Disney va obrir el 2014 aquest megaespai de més de 500 m2 i que incloïa productes per a infants i adults. Aquesta botiga va ser la primera al món en què es venien productes personalitzats per a la ciutat de Barcelona. A més, com a la resta d’establiments de la companyia, també hi ha joguines, disfresses i altres productes de personatges infantils de Disney i d’empreses del grup.

La seguiran més. La companyia, informa el portal Idealista, ja ha començat a abaixar la persiana de les botigues als centres comercials de Madrid, com Centro Oeste, propietat de Merlin, i portarà un tancament esglaonat de les botigues al Centre Comercial Xanadú (al juny); Centre Comercial La Vaguada (a l’agost); Centre Comercial Gran Plaza 2 (al setembre), i Centre Comercial Parquesur (a l’octubre).