Logística

Amazon obre tres magatzems a Barcelona, Montcada i Mollet i contracta 270 persones

  • La multinacional de comerç electrònic reforça la seva infraestructura logística a la província de Barcelona

FILE PHOTO: The logo of Amazon is seen at the company logistics center in Boves, France, November 5, 2019. REUTERS/Pascal Rossignol/File Photo

FILE PHOTO: The logo of Amazon is seen at the company logistics center in Boves, France, November 5, 2019. REUTERS/Pascal Rossignol/File Photo / PASCAL ROSSIGNOL (REUTERS)

1
Es llegeix en minuts

Amazon ha anunciat l’obertura de tres noves estacions logístiques a Barcelona, Montcada i Reixac (Vallès Occidental) i Mollet del Vallès (Vallés Oriental), que generaran 270 llocs de feina a Catalunya. Els tres nous centres està previst que comencin a funcionar a partir del pròxim octubre, segons ha informat l’empresa aquest dijous en un comunicat.

Notícies relacionades

A Barcelona, on l’edifici s’ubicarà al polígon industrial de Motsolís, es generaran més de 60 llocs de feina fixos i més de 400 oportunitats laborals indirectes per a repartidors de les sis empreses de repartiment col·laboradores. El centre de Mollet del Vallès crearà gairebé 130 feines fixes, a més de les més de 170 oportunitats laborals indirectes per a repartidors de les sis empreses de repartiment locals. I l’edifici de Montcada oferirà més de 80 llocs de feina fixos, així com oportunitats laborals indirectes per a més de 230 repartidors que treballaran per a les vuit empreses col·laboradores de repartiment locals.

A Catalunya, Amazon ja té tres estacions logístiques a Zona Franca, Rubí i Martorelles (Barcelona) i preveu ampliar els seus centres d’operacions amb l’obertura d’una nova estació a Tarragona, tal com va anunciar la setmana passada.

Temes:

Amazon Ocupació