relleu

Marta Álvarez, presidenta de la Fundació Ramón Areces

Amb el nomenament, tornen a concórrer en la mateixa persona la presidència d’El Corte Inglés i la fundació, el seu principal accionista

zentauroepp43735937 economia  marta alvarez    el corte ingles190625100645

zentauroepp43735937 economia marta alvarez el corte ingles190625100645 / ROBERTO IVAN CANO

1
Es llegeix en minuts

El patronat de la Fundació Ramón Areces, que s’ha reunit aquest dimarts a Madrid, ha nomenat per unanimitat nova presidenta Marta Álvarez, presidenta d’El Corte Inglés, que agafarà el relleu en el càrrec al veterà Florencio Lasaga, segons ha informat la fundació en un comunicat.

En concret, aquest nomenament es produeix a una proposta feta per la vicepresidenta de la fundació i germana de Marta Álvarez, Cristina Álvarez, que ha sigut ratificat unànimament per tots els patrons de la Fundació.

Notícies relacionades

Amb el nomenament de Marta Álvarez, l’entitat torna a assumir el càrrec de president d’El Corte Inglés i de la Fundació Ramón Areces, màxim accionista del grup amb el 37,4% del capital, en la mateixa persona, com ja va passar anteriorment amb Ramón Areces i Isidoro Álvarez.

D’aquesta manera i després d’aquesta designació es dona estabilitat a la companyia de cara a projectes futurs de les dues institucions, a més de dotar-lo d’estabilitat accionarial de cara a les entitats financeres, clients, empleats i proveïdors del grup.