Farmacèutica

Els laboratoris Rovi fabricaran les vacunes de Moderna a Granada

Produirà el principi actiu de la vacuna ARNm, a més de la formulació, envasament i empaquetament final, previ a la distribució per a l’administració al pacient

Els laboratoris Rovi fabricaran les vacunes de Moderna a Granada
1
Es llegeix en minuts

L’empresa farmacèutica Rovi ha anunciat aquest dilluns que participarà en la fabricació de la vacuna de Moderna a Granada, així que instal·larà una nova línia de producció que podria començar a proveir mercats de fora dels Estats Units en el tercer trimestre del 2021.

Es tracta d’una línia de recolzament a la producció del principi actiu de la vacuna ARNm, amb l’objectiu de produir més de 100 milions de dosis anuals, ha explicat Rovi en un comunicat remès a la CNMV.

D’aquesta manera, Rovi amplia les activitats que realitza en el procés de fabricació de la vacuna contra la Covid-19 de Moderna, ja que participarà en la fabricació del principi actiu, a més de la seva formulació, envasament i empaquetament final, previ a la distribució per a la seva administració al pacient.

La companyia fabrica la vacuna de Moderna per a la Unió Europea a les seves instal·lacions de Madrid des de mitjans del gener passat, poc després que rebés el vistiplau de l’Agència del Medicament d’Europa (EMA).

Notícies relacionades

Després d’aquest anunci, les accions de Rovi van pujar aquest dilluns el 4,55% a la Borsa espanyola.

Gairebé mitja hora després de l’obertura de la sessió, els títols de Rovi són els segons que més pugen de la Borsa espanyola –només superats pels drets de Cellnex– a l’anotar-se una alça del 4,55%, fins als 48,25 euros per acció. En l’acumulat de l’any, es revaloritzen el 27,1%.